0112080200 | Bulevar despota Stefana 70 | Beograd

Preduzeće Silkon doo osnovano je 1990. godine kao pionir profesionalnog ključarstva u Srbiji.

Osnovna delatnost nam je bila donošenje svestkih standarda u oblasti ključarstva , mašina za narezivanje ključeva, kao i prateće ključarske opreme .

Kao ekskluzivni uvoznici italijanskog brenda Silca unapredili smo ključarstvo u vreme kada je to zahtevalo posebne napore, doslednost, stalnu edukaciju i predanost nasoj viziji.

Protekom godina širenjem znanja i veština, počinjemo sa izradom prvih Sistema zaključavanja , i Master sistema te se specijalizujemo u implementaciji sigurnosnih rešenja za zaštitu lične i javne imovine.

Dovođenjem Keso cilindara na tržište Srbije podigli smo nivo sigurnosti korisnika i zadobili poverenje naših klijenata sa kojima smo realizovali niz uspesnih projekata iz oblasti protivprovalne zaštite.

Pracenjem misije našeg osnivača gdin-a Tomislava Petkovića dospeli smo na poziciju najpouzdanijeg partnera iz oblasti mehaničke zaštite objekata.

Uvoznici smo i distributeri renomiranih svetskih proizvođača opreme za ključarstvo , sigurnosnih cilindara, sigurnosnih brava, zatvarača vrata , sigurnosnih katanaca, opreme za izradu i kodiranje auto ključeva , sistema kontrole pristupa i drugih rešenja za vrata.

Profesionalni pristup, konstantna briga o korisnicima, stalna tehnička podrška osnovni su postulati kojima se vodimo, i u koje čvrsto verujemo .